Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ny video: Ronaldo viser fram sin egen luksusvilla

- Det er her jeg bor. Kom inn!

(Dagbladet): Han bor bak høye gjerder i et av de beste strøkene i Madrid. Det er en verden vanlige folk bare kan drømme om. Men i en ny - og relativt oppsiktsvekkende video - byr Cristiano Ronaldo (30) på en «guidet tur» i sin egen luksusvilla.

Real Madrids superstjerne har lagt ut videoen på sin Facebook-side.

- Hei, folkens. Det er her jeg bor. Kom inn! sier Ronaldo og vifter med høyrehånda.

62 millioner kroner Villaen - som ligger i La Finca-området - kostet 62 millioner kroner. Dette ifølge den engelske avisa Daily Mail.

Ronaldo viser først fram en hund, muligens av porselen, før han veiver seerne inn på soverommet.

- Dette er et av de viktigste stedene i livet mitt. Jeg trenger å slappe av mye, så det her jeg sover. Jeg tilbringer halve dagen her, opplyser Ronaldo.

Soverommet er ikke det eneste i villaen. Ronaldo skal alt i alt ha sju soverom og åtte bad.

Fotballbane I videoen går han videre inn på kjøkkenet, stua der han ser fotball - før ferden ender ute i hagen. Der har han, ikke overraskende, et svømmebasseng.

Superstjerna har også satt opp et mål i hagen. På videoen er det mulig å se sønnen Cristiano junior som leker med ball. Det plager nok neppe faren.

3,75 millioner Ifølge Daily Mail tjener Ronaldo 3,75 millioner kroner i uka, bare for å spille fotball i Real Madrid. I tillegg tjener han godt på private sponsorer.

At han i august kjøpte en New York-leilighet til over 150 millioner kroner, gjorde neppe et massivt inngrep i lommeboka.

Ronaldo er offisielt singel. Det siste, kjente forholdet var med den russiske modellen Irina Shayk.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media