Ny VM-skandale. Nigeria kan nekte å spille åttedelsfinalen mot Frankrike

- Vi hadde bare penger til gruppespillet.

SLUTTSPILL I FARE: Lionel Messi og Argentina ble for sterke for Nigeria, men nå kan det se ut som om det er andre ting som står i veien for en åttedelsfinale. KickOff Nigeria melder at det kan bli spillenekt om ikke bonuspengene blir utbetalt. Foto: EPA/MOHAMED MESSARA/NTB SCANPIX
SLUTTSPILL I FARE: Lionel Messi og Argentina ble for sterke for Nigeria, men nå kan det se ut som om det er andre ting som står i veien for en åttedelsfinale. KickOff Nigeria melder at det kan bli spillenekt om ikke bonuspengene blir utbetalt. Foto: EPA/MOHAMED MESSARA/NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Få med deg alt i VM direkte

(Dagbladet): Nigeria er rystet av bonusbråk bare dager før den viktige åttedelsfinalen mot Frankrike. Ifølge KickOff Nigeria er det usikkert om spillertroppen i det hele tatt vil gå på banen i skjebnekampen.

Nyheten kommer bare en dag etter at det ble klart at to ghanesiske spillere ble sendt hjem fra mesterskapet i kjølvannet av en annen bonuskrangel mellom forbund og spillere.

Tom buss Det nigerianske laget skulle ha trent i Campinas i natt norsk tid, men spillerne kom aldri ut av spillerhotellet for å sette seg i den ventende bussen.

Ifølge nettstedet sto bussen utenfor hotellet i over en time mens spillerne satt i et møte. Deretter ble bussen parkert igjen før beskjeden kom om at treningen var innstilt. Flere afrikanske nettsteder melder om boikottingen av treningen.

Ifølge KickOff vil spillerne, ikke helt ulikt Ghana-troppen, ha utbetalt bonusen for å ha klart seg gjennom gruppespillet.

Generalsekretær i det nigerianske fotballforbundet, Musa Amadu, skal ha reist tilbake til Nigeria i forkant av spillermøtet for å hente mer penger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer