Ny ydmykhet ga landslagssplass

- Før satte jeg meg selv foran laget, sier Harmeet Singh.

MER YDMYK. Harmeet Singh er blitt mer ydmyk og setter laget foran seg selv. Han mener det er årsaken til ny tillit fra landslagssjefen.  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
MER YDMYK. Harmeet Singh er blitt mer ydmyk og setter laget foran seg selv. Han mener det er årsaken til ny tillit fra landslagssjefen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En ny og ydmyk utgave av Harmeet Singh har brakt ham tilbake på landslaget.Det mener han i hvert fall selv.

Midtbanespilleren er sikker på årsaken til at han ble tatt ut i troppen til landskampen mot Emiratene 27. august. Rett og slett fordi han nå setter laget foran seg selv.

UpopulærHarmeet Singh ble mektig upopulær i Vålerenga for sju år siden, da han nektet å undertegne ny kontrakt.Martin Andresen som var lagets trener, nektet å bruke ham i en periode.Fordi Singh signaliserte så sterkt at han ville bort.

Singh dro til Nederland og Feyenoord.Og Vålerenga tjente omtrent ingenting på overgangen.- Jeg husker ham knapt, sa klanens talsmann til Dagbladet før kampen mellom Molde og Vålerenga tidligere i år.

Lærte mye

- Jeg lærte mye i den tiden jeg var i Feyenoord, forteller Harmeet Singh til adressa.no.Da tenkte jeg ofte på meg selv i trening og kamp. Erfaringene har gitt meg mye.

- Jeg er nummer to

Nå er det viktigst at Molde gjør det bra, så er jeg nummer to.Det har gjort meg mer stabil, sier han.

- Jeg setter stor pris på å bli tatt ut.Det viser at jeg har gjort noe riktig i Molde, sier en ny og mer ydmyk Harmeet Singh.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer