Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ny Zuccarello-assist i Rangers-seier

Nordmannen bidro med en målgivende pasning da Dallas Stars ble slått 3-2 fredag.

TETT KAMP: New York Rangers slo Dallas Stars i en spennende kamp på Madison Square. Mats Zuccarello Assen (til venstre) har nå 11 mål og 21 målgivende pasninger på 45 spilte kamper. Foto: Elsa/Getty Images/AFP
TETT KAMP: New York Rangers slo Dallas Stars i en spennende kamp på Madison Square. Mats Zuccarello Assen (til venstre) har nå 11 mål og 21 målgivende pasninger på 45 spilte kamper. Foto: Elsa/Getty Images/AFP Vis mer

New York (NTB): Det var en tett og spennende kamp i Madison Square Garden, og det sto 1-1 etter den første og 2-2 etter den andre perioden. Zuccarello bidro til utligningen i overtallsspill i midtperioden da Derick Brassard som befant seg foran mål, ekspederte nordmannens pasning inn i buret bak Dallas-målvakt Kari Lehtonen.

Rick Nash avgjorde for vertene snaue to minutter før full tid med et håndleddsskudd som sørget for Dallas Stars' femte tap på rad. Rangers har nå tre seirer og ett tap i straffeslag på de siste fire kampene.

Zuccarello var på isen i 14.46 minutter, men fikk -1 i pluss-/minusstatistikken.

Nordmannen ble forbigått av Brad Richards på Rangers' poengstatistikk etter fredagens kamp og har nå 11 mål og 21 målgivende pasninger på 45 spilte kamper. Brad Richards topper lista med 33 poeng, ett mer enn Zuccarello.

Resultatet i fredagens oppgjør var det samme som da lagene møttes i Dallas 21. november.

Rangers ligger på åttendeplass i Eastern Conference med 49 poeng på 46 kamper. Laget møter Philadelphia Flyers på søndag. (©NTB)