Nyan fikk nok av Start

Ousman Nyanorket ikke mer av Start og sa opp kontrakten 17. august. Nå skal han spille for det franske toppserielaget Ajaccio på Korsika.

Forrige fredag fikk Ousman Nyan beskjed av Start-trener Gudjon Thordarson at han egentlig skulle sitte på tribunen, men at det var funnet plass til ham på laget på grunn av mangel på spillere. Den uttalelsen fikk begeret til å flyte over for Nyan, og dagen etter leverte han oppsigelsen til Start-ledelsen, skriver Fædrelandsvennen.

Nå er Nyan på plass i Frankrike, og har ferdigforhandlet kontrakten med Ajaccio.

- Jeg har med hånden på hjertet forsøkt å yte mitt beste både i trenings og kampsituasjon. Nå når Start ikke lenger synes å ha bruk for min kompetanse på banen, finner jeg ikke lenger grunn til å bli værende, skrev Nyan i sin oppsigelse.

Nyan spiller i helgen?

Gudjon Thordarson hevder overfor Fædrelandsvennen at han aldri sa det ikke var bruk for Ousman Nyan. Han sier også at planen er å hente Nyan hjem torsdag denne uken.

- Planen er at han kommer hjem i morgen. Så får vi se hva som skjer etter den tid. Det er ikke sikkert han slutter i Start. Men hvis han gjør det, vil det bli en svekkelse, sier Start-treneren.

Nyan kan bli tvunget til å spille søndagens kamp mot Lillestrøm, ettersom han har 14 dager oppsigelsestid. Kontrakten hans går ikke ut før 31. august.

Dagen etter at Ousman Nyan sa opp kontrakten med Start, ble han banens beste spiller i 2-2-kampen mot Lyn.

NTB

ORKET IKKE MER: Ousman Nyan fikk nok av Start.