Nyberg slapp heldig fra stygt fall

Svenske Fredrik Nyberg slapp heldig fra et stygt fall i storslalåmrennet i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Storslalåmspesialisten var først utfor i søndagens renn i italienske Alta Badia. Han mistet kontrollen i et hopp, slo forlengs kollbøtte, landet på ryggen og føk inn i sikkerhetsnettet.

Nyberg reiste seg opp, men hadde store smerter og måtte fraktes til målområdet i en pulk før han ble sendt til sykehus for røntgenundersøkelse.

- Han fikk veldig vondt i korsryggen, og kanskje har han også en liten hjernerystelse, men knær, armer og bein er like hele. Det er ikke noe alvorlig, sa landslagssjef Christopher Granberg.

Røntgenbildene viste at smertene kom av en blødning i setemuskelen.

- Han slo i bakken med veldig kraft. Vi er lettet over at det gikk så bra. Det kunne endt mye verre, sa Granberg, som håper at Nyberg er tilbake på ski om en uke og klar til konkurranse i Kranjska Gora første helg på nyåret.

Nyberg, som har vunnet sju verdenscuprenn, måtte operere begge knær etter et stygt fall i Kitzbühel for to år siden. Da mistet han VM, men denne gang slapp han med skrekken - selv om svenskene en stund fryktet at uhellet var ute igjen.

(NTB-TT)

HELL I UHELL: Svenske Fredrik Nyberg falt stygt, men slapp heldigvis unna uten alvorlige skader i Val Gardena i dag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer