Håndball-VM: Iran - Norge

- Nydelige bilder

Norge tok en knusende seier i VM, men Irans målvakt Fatemeh Khalili Behfar tok til tårer etter å ha blitt kåret til banens beste.

Publisert
Sist oppdatert

Iran - Norge 9-41 (3-22)

Målvakten vartet opp med en rekke gode redninger, men kunne ikke hindre at Norge vant hele 41-9.

- Det var fantastisk rørende å se den gleden, sier Camilla Herrem etter kampen.

- Man kan ikke bli noe annet enn rørt. Jeg syns hun sto en fantastisk kamp mot Romania og i dag. Idrett er noe helt annet og det er så vakkert. Jeg synes det var fantastisk rørende, det er vakkert, sa Camilla Herrem til Viaplay etter kampen.

- Reaksjonen hennes sier alt og det var fullt fortjent, men å se den gleden når hun fikk prisen. Vi er lettrørt hele gjengen tror jeg. Alle var glade etter kampen og det synes jeg er utrolig fint, sa Herrem videre.

Etter Khalili Behfar mottok prisen ble hun hyllet av alle Iran-spillerne.

- Kampen var helt fantastisk og det var en stor opplevelse å spille mot Norge. Jeg har drømt om dette i mange år og har fulgt med på de norske spillerne, sa Irans målvakt etter kampen.

Flere av de norske spillerne hyllet øyeblikket etter kampen.

- Det var veldig fint og ble rørende plutselig etter den reaksjonen. Jeg synes det er fantastisk at Iran stiller med et damelag. Jeg kommer til å huske denne kampen, sa kaptein Stine Bredal Oftedal.

- Veldig rørende. Det er helt fantastisk og gjorde kampen verdt det. Det var fint å se gleden til hele laget da hun fikk prisen. Dette er definitivt VMs høydepunkt til nå, sa en gråtkvalt Henny Reistad.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer