DEN NESTE ALANZINHO: 18-årige Wollf Maia spiller på Karanba fra Rio de Janeiro. Han følges av norske klubber på Ekebergsletta. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet / REUTERS/Murad Sezer
DEN NESTE ALANZINHO: 18-årige Wollf Maia spiller på Karanba fra Rio de Janeiro. Han følges av norske klubber på Ekebergsletta. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet / REUTERS/Murad SezerVis mer

«Nye Alanzinho» følges av norske klubber i Norway Cup

- Tippeliga-klubber er interessert.

Finale G19, KFUM - Karanba 1-0.

EKEBERGSLETTA (Dagbladet): Norway Cup er en anledning for unge talenter til å vise seg fram. Brasilianske Wollf Maia (18) er en av de som har tiltrukket seg mest oppmerksomhet på Ekebergsletta i år.

Fotballaget Karanba tapte finalen mot KFUM-Kam 1-0, men i løpet av turneringen har flere norske klubber vært på sletta for å se på spillere. Wollf Maia er en av dem som skal være i klubbenes søkelys.

- Wollfs potensial er udiskutabelt, og han er god nok for Tippeligaen dersom han får litt tid på seg, sier Karanbas norske trener Tommy Nilsen.

Treneren sammenligner Maia med tidligere Stabæk-spiller Alanzinho.

- Han er en Alanzinho-type. Dessverre spiller han ikke en god finale, men han har ferdigheter til å spille på et høyt nivå. Noen klubber har vist interesse. Hvilke Tippeliga-klubber det gjelder vil jeg ikke kommentere, sier Nilsen.