Nye beviser i kampfiksingssaken i Spania

Kampfiksingssaken i La Liga vokser. Sju spillere i Real Valladolid er mistenkt for å ha tatt imot bestikkelser før siste serierunde, skriver El Mundo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Real Valladolid tapte 0-2 hjemme mot Valencia i siste serierunde, noe som førte til at Valencia tok den lukrative fjerde og siste plassen til neste sesongs mesterliga. Selv endte Real Valladolid på 16.-plass.

Nå skriver den spanske avisen El Mundo om bevisene politiet mener å ha i saken. Avisen skriver at sju spillere fra Real Valladolid er mistenkt for å ha tatt imot bestikkelser i forbindelse med siste serierunde i Spania, og at politiet skal sitte på opptak av telefonsamtaler som beviser mistankene.

De mistenke personene anklages for å ha tilhørt en kriminell organisasjon, som igjen mistenkes for korrupsjon og hvitvasking av penger.

Etterforskningen, som startet allerede for ett år siden, er en del av en større sak som handler om hvitvasking.

- Vi kan ikke si noe mer om saken, ettersom den er under etterforskning av politiet, sier president i La Liga Javier Tebas.

Flere pågrepet

I slutten av mai ble det kjent at flere spanske fotballspillere og -ledere var pågrepet av politiet, mistenkt for å ha bidratt til kampfiksing i landets tre øverste divisjoner. Pågripelsene ble bekreftet av politiet og ledelsen i den spanske ligaen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer