Nye bilder vekker oppsikt

- Se på det her.

I KAMPFORM: Mike Tyson er tilsynelatende i rute for boksecomebacket om en drøy måned. Foto: James Gilbert / Getty Images / AFP / NTB
I KAMPFORM: Mike Tyson er tilsynelatende i rute for boksecomebacket om en drøy måned. Foto: James Gilbert / Getty Images / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Ryktene gikk lenge før den amerikanske bokselegenden Mike Tyson (54) endelig annonserte et sjokkerende comeback. Han møter Roy Jones i bokseringen i slutten av november.

Nå går nye, forbløffende bilder av 54-åringen viralt. Tidligere verdensmester Shannon Briggs har postet et bilde på Instagram, med teksten:

«Se på det her. Ren styrke.»

Disse bildene er i dag stoff i en rekke internasjonale tabloidaviser. En rekke personer hevder i kommentarfeltet at Tyson nå er tilbake i kampform.

Det er 15 år siden sist Mike Tyson bokset en profesjonell kamp.

Tyson ble i 1986 tidenes yngste tungvektsmester da han slo ut Trevor Berbick i tittelkampen. Da var han bare 20 år gammel. I åra som fulgte, gjorde han kort prosess med motstander etter motstander, og var ubeseiret i sine 37 første proffkamper.

GJENNOMTRENT: Mike Tyson gjør comeback i bokseringen etter 15 år, og han imponerer stort med en vill fysikk. VIDEO: Mike Tyson / Discovery / Rødt Kort. Vis mer

Et sjokktap mot James «Buster» Douglas i 1990 kostet ham tittelen og innledet en periode med store problemer og skandaler både i og utenfor ringen, selv om han gjenerobret tittelen i 1996. Han sonet fra 1992 en fengselsstraff for voldtekt, og i 1997 ble han diskvalifisert i tittelkampen mot Evander Holyfield for å bite et stykke av motstanderens øre.

Comebackkampen skulle opprinnelig gå i september. Den er nå satt til den siste helgen i november.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer