Nye Celtic-rykter om Drillo

ST. RÉMY DE PROVENCE (Dagbladet): I går lanserte flere skotske aviser Egil Olsen som ny Celtic-manager. Igjen. Men fortsatt er det bare spekulasjoner. Hverken Celtic eller Drillo gir mat til rykteflommen.

«Olsen til Celtic» er evig tilbakevennende tema for de skotske journalistene som følger Drillos i VM. Men de må holde seg til spekulasjoner, for den skotske klubben sier ikke et ord. Og Drillo vil ikke snakke om framtida før VM er over.

Men det hindrer ikke avisene i å skrive, og journalist Mark Guidi i Sunday Mail forklarer hvorfor ligger på toppen av ryktebørsen:

- Det er nå gått fem måneder siden Wim Jansen sluttet som Celtic-manager, og ennå har ikke klubben kommet opp med noen erstatter. Da er det grunn til å tro at de venter på en som først skal gjøre ferdig en annen jobb. Og Egil Olsen, som er arbedsledig etter VM.
Celtic-backen Tosh McKinley vil overfor Dagbladet ikke gi mat til noen av ryktene.

- Det har vært mange spekulasjoner, og jeg vet ærlig talt ikke hvilket rykte som stemmer best.

- Men kunne du tenke deg å ha Egil Olsen som sjef?
- Jeg vet for lite om Olsen til å kunne svare på det. Men Harald Brattbakk markedsfører i alle fall nordmenn på en flott måte. Ut over det vil jeg ikke kommentere manager-saken før den nye mannen er ansatt.