Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nye datoer satt for utsatte kamper i Eliteserien

Årets vinter har gitt norsk fotball store utfordringer og flere utsatte kamper. Nå har Norges Fotballforbund funnet nye datoer for kampene som er utsatt.

UTSATT: Tromsø-Strømsgodset ble søndag utsatt på grunn av store snømengder. Nå har fotballforbundet funnet ny dato for den og andre utsatte kamper i Eliteserien. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
UTSATT: Tromsø-Strømsgodset ble søndag utsatt på grunn av store snømengder. Nå har fotballforbundet funnet ny dato for den og andre utsatte kamper i Eliteserien. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Årets vinter har gitt norsk fotball store utfordringer og flere utsatte kamper. Nå har Norges Fotballforbund funnet nye datoer for kampene som er utsatt.

Fra før er det kjent at Sandefjord–Ranheim skal spilles onsdag 11. april klokken 18.30. Samme dag skal søndagens utsatte kamp mellom Tromsø og Strømsgodset spilles.

Ranheim–Brann og Stabæk–Start spilles onsdag 25. april, mens mesterfinalen mellom Lillestrøm og Rosenborg flyttes til torsdag 26 april klokken 18.30.

- Med dette får vi to kamper henholdsvis 11. og 25. april samtidig som Mesterfinalen ikke går parallelt med andre eliteseriekamper, sier konkurransedirektør i NFF, Nils Fisketjønn.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!