Nye Gamst-forhandlinger

Blackburn prøver seg igjen.

(Dagbladet.no): TIL har allerede innrømmet at den Premier League-klubben har vært i kontakt om kjøp av Morten Gamst Pedersen.

Nå melder Blackburn om nye forhandlinger i nær framtid.

De har veldig lyst på 22-åringen manager Greame Souness sjøl har kikket på.

- Vi har allerede hatt innledende samtaler, og regner med å møtes igjen i løpet av få dager, sier en Rovers-talsmann på Blackburns hjemmeside.

- Det er ikke noe nytt om Morten ennå, sier agent Rune Hauge til Dagbladet.no i ettermiddag.

Blackburn melder sjøl at flere klubber er interessert i Gamst'n: Manchester United og Aston Villa.

Og de avfeier at Tromsø kan beholde venstrekanten på laget fram til oktober, ut tippeligasesongen. Dersom klubbene blir enige om en overgangssum, selvfølgelig.

- Rovers ser på det som uakseptabelt. En overgang til Ewood Park betyr at Pedersen skal være klar for oppkjøringen til sesongen, og starten av Premier League 14. august.

RBK har også signalisert interesse for lysluggen. RBK-direktør Rune Bratseth innrømmer nå at klubben ikke vil betale 15 mill. kroner for angriperen.

- Vi er ikke i nærheten av å kunne by noe tosifret beløp. Det er en helt annen verden, og noe vi garantert ikke vil by, sier Bratseth til Bladet Tromsø.

OPPTRAPPER JAKTEN:</B> Blackburn vet om interesse for Morten Gamst Pedersen fra andre klubber, og satser på forhandlinger med TIL i løpet av kort tid.