Nye historier om spillernes EM-oppførsel skjemmer ut Frankrike

Halvparten av L'Equipes lesere vil ha Nasri kastet ut.

TOK NASRI I FORSVAR: Frankrikes landslagstrener Laurent Blanc forsvarte til dels Samir Nasri etter utbruddet etter tapet for Spania, men senere har det kommet fram flere historier om dårlig disiplin og manglende konsentrasjon. Foto: SCANPIX/REUTERS/Charles Platiau
TOK NASRI I FORSVAR: Frankrikes landslagstrener Laurent Blanc forsvarte til dels Samir Nasri etter utbruddet etter tapet for Spania, men senere har det kommet fram flere historier om dårlig disiplin og manglende konsentrasjon. Foto: SCANPIX/REUTERS/Charles Platiau Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I 2010 reiste de hjem fra VM i skam. Utslått, ydmyket og utskjelt hjemmefra, etter et mesterskap der de ifølge noen ble «et symbol på alt som er galt med Frankrike».

Det gikk ikke strålende for det franske landslaget i sommerens EM, heller. Kvartfinale-tap for Spania er i og for seg ingen skandale, men mot slutten av mesterskapet har det dukket opp historier som minner mer om mytteriet i Knysna, Sør-Afrika, enn den støyfrie perioden laget stort sett har opplevd under Laurent Blanc.

Etter Sverige-kampen ble det kjent at flere spillere havnet i munnhuggeri, og at Hatem Ben Arfa på et tidspunkt ba treneren om å sende ham hjem. Etter tapet for Spania reagerte en rasende Samir Nasri med å skjelle ut en journalist.

Men historiene er tydeligvis flere. Den franske avisa Liberation listet i går opp flere episoder i forkant og under kvartfinalen, som tyder på et landslag som hadde flere interne utfordringer.

Rasende Nasri Under oppladningen på stadion skal administrerende direktør i det franske fotballforbundet, Mariano Faccioli, rasende ha måttet beordre Hatem Ben Arfa til å slutte seg til resten av troppen. Da hadde Newcastle-stjernen stått på siden og snakket med agenten sin i over en halvtime.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer