Nye keeperfeil knekte Brann

UEFA-cupen 2. kamp: Werder Bremen- Brann 4- 0 (e.e.o.), sammenlagt 4- 2. Brann vraket Rhonny Westad og satte veteranen Vidar Bahus i mål. Men det ble samme leksa om igjen. Bahus må ta skylda for både 0- 2 og 0- 3 - og Brann er ferdig med europacupen for i år.

Manager Kjell Tennfjord uttalte sist uke i Dagbladet at Brann vil kjøpe en ny keeper. Det bør klubben gjøre snarest. Vidar Bahus var usikker i feltet og sto limt til målstreken ved de to nevnte Bremen-scoringene. - Har dere et keeperproblem, trener Harald Aabrekk?

- På direkte spørsmål vil jeg svare nei. Men vi må være såpass ærlige å erkjenne at det går inn noen lettvinte mål. Jeg vil ikke kalle de to målene keepertabber. Men det er mulig å redde dem, sier Brann-treneren til Dagbladet.

Personlige feil

Han er skuffet fordi bergenserne var nærmere avansement enn 0- 4 tyder på.

- Lagmessig fungerte det svært bra. Men vi tåler ikke å gjøre så store personlige feil som ved baklengsmålene. Her er det fortsatt mye å hente. 0- 1 kom etter en feil i forsvaret. Uten det målet før pause, tror jeg vi hadde gått videre.

- Men vi hadde nok sjanser til å score.
- Og la meg si det slik: Rosenborg har de individuelle ferdighetene vi mangler og hadde ikke tapt for Werder Bremen.

Problemer med NFF

Når Harald Aabrekk kommer hjem til Norge, må han gå en runde med Nils Johan Semb og Norges Fotballforbund. NFF liker ikke Aabrekks kobling som både Brann-trener og Sembs assistent.

- Jeg skal snakke med Nils Johan når jeg kommer hjem. Problemer tror jeg ikke det blir, for jeg er faktisk ikke hovedtrener i Brann, sier Harald Aabrekk.