Nye keeperfeil knekte Brann

UEFA-cupen 2. kamp: Werder Bremen- Brann 4- 0 (e.e.o.), sammenlagt 4- 2. Brann vraket Rhonny Westad og satte veteranen Vidar Bahus i mål. Men det ble samme leksa om igjen. Bahus må ta skylda for både 0- 2 og 0- 3 - og Brann er ferdig med europacupen for i år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Manager Kjell Tennfjord uttalte sist uke i Dagbladet at Brann vil kjøpe en ny keeper. Det bør klubben gjøre snarest. Vidar Bahus var usikker i feltet og sto limt til målstreken ved de to nevnte Bremen-scoringene. - Har dere et keeperproblem, trener Harald Aabrekk?

- På direkte spørsmål vil jeg svare nei. Men vi må være såpass ærlige å erkjenne at det går inn noen lettvinte mål. Jeg vil ikke kalle de to målene keepertabber. Men det er mulig å redde dem, sier Brann-treneren til Dagbladet.

Personlige feil

Han er skuffet fordi bergenserne var nærmere avansement enn 0- 4 tyder på.

- Lagmessig fungerte det svært bra. Men vi tåler ikke å gjøre så store personlige feil som ved baklengsmålene. Her er det fortsatt mye å hente. 0- 1 kom etter en feil i forsvaret. Uten det målet før pause, tror jeg vi hadde gått videre.

- Men vi hadde nok sjanser til å score. - Og la meg si det slik: Rosenborg har de individuelle ferdighetene vi mangler og hadde ikke tapt for Werder Bremen.

Problemer med NFF

Når Harald Aabrekk kommer hjem til Norge, må han gå en runde med Nils Johan Semb og Norges Fotballforbund. NFF liker ikke Aabrekks kobling som både Brann-trener og Sembs assistent.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer