Nye Maradona løftet Napoli

Ezequiel Lavezzi bidro sterkt til Napolis målfest.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ezequiel Lavezzi (22) blir omtalt som den nye Diego Maradona. I dag var Lavezzi i storform. Scoring og to assister var med å hjelpe Napoli til sterke 5-0 borte mot Udinese.

Ærverdige Napoli er tilbake i serie A etter tunge år nedover i systemet. De blåkledde lengter et par tiår tilbake. Anført av Maradona vant Napoli serie A i 1987 og 1990.

Toppseriecomebacket startet med tap mot Cagliari hjemme, men søndag fikk Edy Rejas gutter vist fram sine kvaliteter. Lavezzi herjet på venstrekanten og fant Marcelo Zalayeta da denne ordnet 1-0 etter et kvarters spill.

Rett før pause doblet Maurio Domizzi fra kort hold, mens Lavezzi scoret sitt første serie A-mål da han la på til 3-0 etter 65 minutter. Med venstrefoten banket det argentinske stortalentet ballen i mål.

Zalayeta økte til 4-0 etter en keepertabbe før Lavezzi sto bak forarbeidet da Roberto Sosa enkelt ordet 5-0. Hjemmefansen på Friuli trodde nesten ikke det de så. De sebrastripede vertene var ydmyket en uke etter at de klarte 1-1 borte mot fjorårsmester Inter.

Da Lavezzi scoret hat trick i en cupkamp mot Pisa tidligere i sommer var han første spiller som laget hat trick for Napoli på hele 14 år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer