Nye millioner i vente for RBK

Rosenborg har allerede tjent 27,5 millioner kroner i årets mesterliga. Seier over Olympiakos i morgen gir plass i kvartfinalen og ytterligere 20 millioner på kontoen.

Rosenborg er allerede sikret å bli blant de to beste i gruppen. I fjor ville det vært nok til avansement, men i år er det bare de to beste toerne som følger gruppevinnerne til kvartfinale.

Derfor er Rosenborg etter all sannsynlighet tvunget til å vinne på Olympiastadion i Aten. Både uavgjort og tap kan faktisk holde, men det vil kreve hjelp.

Håp på Real

Med uavgjort er Rosenborg gruppevinner dersom Real Madrid samtidig taper for Porto. Hvis Real Madrid som forventet klarer jobben, er Rosenborg avhengig av at de andre gruppetoerne mislykkes. Skjer det, kan det til gjengjeld bli kvartfinale på Lerkendal i mars neste år selv hvis RBK skulle tape i morgen.

Spiller RBK seg til kvartfinalen igjen, kan spillerne kvittere ut høyere bonus enn i fjor. Da fikk de faste spillerne ca 700 000 kroner hver. Nå vil de mest brukte trolig kunne plusse på den faste lønnen med rundt 1 million kroner.

(NTB)