Nye monsterbein: - Forferdelig ekle

Den polske proffsyklisten Tomasz Marczynski (35) vekker oppsikt.

LOTTO-VETERAN: Tomasz Marczynski feiret etappeseier i Vueltaen i 2017. Nå forbereder han seg til avslutningen av året sesong. Foto: NTB Scanpix
LOTTO-VETERAN: Tomasz Marczynski feiret etappeseier i Vueltaen i 2017. Nå forbereder han seg til avslutningen av året sesong. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I skyggen av Tour de France-sirkuset har en rekke syklister gjort seg klar for en lang og tøff avslutning på sesongen. Blant dem er den polske proffsyklisten Tomasz Marczynski.

Og 35-åringen ligger absolutt ikke på latsiden. Denne uka la han ut en rekke bilder av egne bein etter en tøff treningsperiode i Spania. Bildene er oppsiktsvekkende.

Det er ikke første gang at syklister viser fram monsterlår eller -legger, men Tomasz Marczynskis fortjener likevel å bli vist fram.

- Glemte han hud over musklene? skriver RT.

- Vi kan ikke glemme bildene av de forferdelig ekle beina, skriver SB-Nation.

Den polske syklisten er neppe enig. Et rask scroll gjennom Instagram-profilen hans viser at han gjennom sesongen har lagt ut en rekke bilder av legger og lår i ymse positurer.

- Både jeg og leggene er klare til mye morsomt i den andre halvdelen av sesongen. Det kommer til å komme gode resultater, sier 35-åringen selv.

Polsk mester

Tomasz Marczynski er en polsk profesjonell landeveissyklist. Han har vært profesjonell syklist siden 2006. Laget er Lotto Soudal, og han er nasjonal mester i landeveissykling i 2007, 2011 og 2015.

Lotto-rytteren har slitt med flere skader og sykdom denne sesongen, og måtte blant annet se at Giro de Italia røyk. Den siste tida har han forberedt seg til Tour de Pologne, som starter 3. august, altså på lørdag. Tidligere har han vunnet klatretrøya i rittet to ganger. Det er også målet i år.

Det store målet er å være i toppform til OL i Tokyo i 2020.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer