U21-landslaget nærmer seg EM i Polen

Nye Norge i Europa-toppen. Nå tar Dæhli og U21-gutta et oppgjør med kritikerne: - Vi mangler ikke fysikk

Norges U21-landslag seiler opp som en topp 10-nasjon i Europa. Mohamed Elyounoussi, Martin Ødegaard og Mats Møller Dæhli frykter ingen motstandere og slår tilbake mot kritikerne.

SAMSPILL: Martin Ødegaard og Mats Møller Dæhli er Norges to mest omtalte fotballtalenter og jublet sammen for den viktige 2-1-seieren over Sveits. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
SAMSPILL: Martin Ødegaard og Mats Møller Dæhli er Norges to mest omtalte fotballtalenter og jublet sammen for den viktige 2-1-seieren over Sveits. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DRAMMEN (Dagbladet): Norge var mange hakk bedre enn Europas ellevte beste U21-landslag, Sveits, og kapret andreplassen bak England i en av de presumptivt tøffeste EM-kvalifiseringsgruppene.

Etter 2-1-triumfen over sveitserne, må Norge bare slå Kasakhstan borte for å sikre en av de fire playoff-plassene, hvor halvparten får EM-plass i Polen neste sommer. I så fall vil de norske unggutta beviselig være blant de tolv beste i Europa og komme til et EM som kan ryke for stormakter som Spania, Frankrike, Kroatia, Belgia og Nederland.

- Jeg er stolt. Dette er en ydmyk og hardtarbeidene gjeng som det bor så mye i. England-kampen var ikke bra, men folk må huske at vi er unge. Folk må være tålmodige og ikke slakte oss etter bare én dårlig kamp, sier Mats Møller Dæhli til Dagbladet.

Martin Ødegaard (17) støtter Møller Dæhli (21), men forstår samtidig kritikken U21-landslaget fikk etter å ha gått fra å storspille mot England til å kollapse fullstendig i samme kamp.

- Det ble mye da både vi og A-landslaget gikk på smeller. Da hører det med at det kommer kritikk. Slik er dette gamet, men jeg er enig med det Mads sier, forteller Ødegaard til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer