Nye oddstips-sider

Tilbakemeldingene på de nye oddstips-sidene i testperioden var så gode at overgangen nå er gjennomført.

Godt betalt: Vikings Vidar Nisja i duell med Odd Grenlands Mattias Andersson søndag kveld. Kampen med Viking-seier, et utfall tippet på Dagbladets oddstips-sider. Odds: 3,20. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB Scanpix
Godt betalt: Vikings Vidar Nisja i duell med Odd Grenlands Mattias Andersson søndag kveld. Kampen med Viking-seier, et utfall tippet på Dagbladets oddstips-sider. Odds: 3,20. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dagbladets nye oddstips-sider ble lagt ut i testversjon i andre halvdel av april, og jeg inviterte til tilbakemeldinger fra dere lesere mens de nye og de gamle websidene kjørte parallelt.

Et overveldende flertall av brukerne som har gitt tilbakemeldinger har foretrukket de nye sidene, som er mer oversiktlige, mer brukervennlige, har mer informasjon og flere sorteringsmuligheter slik at du selv velger hvordan du leser analysene.

Dermed har vi i Dagbladet valgt å gjøre endringen permanent.

Gammel vane vond å vende? Er du et vanedyr og fortsatt foretrekker de gamle oddstips-sidene, fortvil ikke: De er fortsatt tilgjengelige på www.dagbladet.no/sport/oddstips/gammel/. Bare vær oppmerksom på at det her er langt mindre funksjonalitet enn på de nye sidene, og du får heller ikke det helt korrekte bilde av hvilket spill jeg anbefaler for dagen.

Hva er nytt? Kort oppsummert er de viktigste nyhetene, i tillegg til det rent designmessige, at du nå enklere kan se dagens utvalgte spill-anbefalinger, du har lett tilgang til detaljert kampstatistikk, lett tilgang til min oddsblogg, det er lettere å levere spill direkte, du kan komponere dine egne oddskuponger mens du leser analysene, du kan velge mellom flere visningsmuligheter av alle oddstipsene, du får oversikt over bonuspottene, det er mulig å kommentere tipsene og du har tilgang til diverse hjelpeartikler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer