Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nye oddstips-sider

Tilbakemeldingene på de nye oddstips-sidene i testperioden var så gode at overgangen nå er gjennomført.

Godt betalt: Vikings Vidar Nisja i duell med Odd Grenlands Mattias Andersson søndag kveld. Kampen med Viking-seier, et utfall tippet på Dagbladets oddstips-sider. Odds: 3,20. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB Scanpix
Godt betalt: Vikings Vidar Nisja i duell med Odd Grenlands Mattias Andersson søndag kveld. Kampen med Viking-seier, et utfall tippet på Dagbladets oddstips-sider. Odds: 3,20. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB Scanpix Vis mer

Dagbladets nye oddstips-sider ble lagt ut i testversjon i andre halvdel av april, og jeg inviterte til tilbakemeldinger fra dere lesere mens de nye og de gamle websidene kjørte parallelt.

Et overveldende flertall av brukerne som har gitt tilbakemeldinger har foretrukket de nye sidene, som er mer oversiktlige, mer brukervennlige, har mer informasjon og flere sorteringsmuligheter slik at du selv velger hvordan du leser analysene.

Dermed har vi i Dagbladet valgt å gjøre endringen permanent.

Gammel vane vond å vende?
Er du et vanedyr og fortsatt foretrekker de gamle oddstips-sidene, fortvil ikke: De er fortsatt tilgjengelige på www.dagbladet.no/sport/oddstips/gammel/. Bare vær oppmerksom på at det her er langt mindre funksjonalitet enn på de nye sidene, og du får heller ikke det helt korrekte bilde av hvilket spill jeg anbefaler for dagen.

Hva er nytt?
Kort oppsummert er de viktigste nyhetene, i tillegg til det rent designmessige, at du nå enklere kan se dagens utvalgte spill-anbefalinger, du har lett tilgang til detaljert kampstatistikk, lett tilgang til min oddsblogg, det er lettere å levere spill direkte, du kan komponere dine egne oddskuponger mens du leser analysene, du kan velge mellom flere visningsmuligheter av alle oddstipsene, du får oversikt over bonuspottene, det er mulig å kommentere tipsene og du har tilgang til diverse hjelpeartikler.

Dagens spill
Som Dagbladets oddsekspert ønsker jeg å levere mange forhåndsomtaler slik at du selv kan gjøre vurderinger og måle krefter med Norsk Tipping. I tillegg profilerer jeg de beste oddstipsene. På de nye oddstips-sidene er det enda enklere å se hvilke spill jeg anbefaler for dagen, under «Dagens utvalgte» til høyre. Her vil jeg også klinke til med andre spesialspill, som for eksempel skikkelige høyoddsere. Spillene kan selvsagt leveres til Norsk Tipping direkte fra Dagbladets oddstips-sider.
 
Lag din egen kupong!
Nå kan du enkelt sette sammen din egen oddskupong på våre oddstips-sider. I kolonnen til venstre finner du kupongen, og denne kan du bruke både som kladd mens du leser analysene, samt levere direkte til Norsk Tipping. Du kan lage flere oddskuponger samtidig, og er du logget inn via Facebook kan du også lagre kupongene dine til senere, enten for levering eller for å ha de lett tilgjengelig når du følger kampene. Er du usikker på hvordan du tipper hos Norsk Tipping via Internett, klikk her (åpnes i nytt vindu).

Vi har selvsagt også resultatservice!

Mengder av ny informasjon
Oppvakte lesere har kanskje fått med seg at jeg er glad i statistikk, og på de nye oddstips-sidene kan du selv boltre deg i mengder av tall og fakta for hver kamp, levert via et samarbeid med Norsk Tipping av det sveitsiske sportsdataselskapet Sportradar.

Du kan selvsagt klare deg med statistikken jeg gjengir i oddstipsets innhold, men ønsker du å grave videre finner du her alt fra innbyrdes oppgjør til spillerstatistikker, fra formtabeller til nøkkeltall for hver liga. Bare klikk den grå «Statistikk»-knappen i høyre hjørne på hvert oddsobjekt, og du er i gang.

En annen fordel er at statistikk tilbys på alle tippeobjekter, ikke bare de som jeg rekker å analysere!

Du vil også finne annen informasjon som lett tilgang til min oddsblogg, størrelsen på de forskjellige bonuspottene hos Norsk Tipping og diverse hjelpeartikler.

Hvordan vil du lese tipsene?
I midtkolonnen ligger hele dagens oddsprogram, med oddsanalyser under de kampene jeg har rukket å vurdere. Merk at du her kan velge forskjellige visninger, slik at du alltid får den informasjonen du trenger. Knappene «Vis tips», «Skjul tips», «Bare tips» og «Oddskupong» gir alle forskjellige visninger.

«Vis tips» er standardvisningen med hele Langoddsen-programmet for den dagen, med mine analyser på utvalgte oddsobjekter. Dette er den tradisjonelle måten å se tipsene på, og slik det er på de gamle oddstipssidene.

«Skjul tips» viser kun Langoddsen-programmet uten mine analyser.

«Bare tips» er kanskje den smarteste visningen, og viser kun de oddsobjektene som jeg har analysert. Dette er snarveien til de gode tipsene!

«Oddskupong» er Norsk Tippings egen tradisjonelle oddskupong. Noen foretrekker å spille direkte i den, og vi gir deg også den muligheten.

Del din ekspertise!
Nå kan du kommentere hvert enkelt tips. Vi bruker Facebook-innlogging til å kjenne deg igjen, og er det på plass kan du dele dine kunnskaper med andre lesere, uansett hva det måtte være. Bruk den grå «Kommentarer»-knappen i venstre hjørne på hvert oddsobjekt, og ordet er ditt.  

Dagens oddstips er allerede publisert, så ta en titt på www.dagbladet.no/sport/oddstips!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media