NBA-skandalen

Nye opplysninger etter skandalen: Dette er årsaken

Det kjølige forholdet mellom Chris Paul og Rajon Rondo skal ha rot helt tilbake i 2008.

FULLT SLAGSMÅL: Rajon Rondo og Chris Paul havnet i slagsmål under en NBA-kamp lørdag kveld. Det var ikke helt uventet. De to har nemlig hatt et kjølig forhold lenge. Foto: Jayne Kamin-Oncea-USA TODAY Sports
FULLT SLAGSMÅL: Rajon Rondo og Chris Paul havnet i slagsmål under en NBA-kamp lørdag kveld. Det var ikke helt uventet. De to har nemlig hatt et kjølig forhold lenge. Foto: Jayne Kamin-Oncea-USA TODAY Sports Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

To kamper ut i basketballsesongen ble fansen vitne til en kjempeskandale i storkampen mellom LA Lakers og Houston Rockets:

Chris Paul og Rajon Rondo har fra før det som omtales som et veldig kjølig forhold i amerikanske medier. Kanskje er det derfor de tente på alle pluggene midt i storkampen lørdag kveld.

Ifølge amerikanske medier, blant andre Washington Post, reagerte Rondo med å spytte erkerivalen i fjeset. Chris Paul reagerte da med å stikke fingeren i øyet til LA Lakers-spilleren, som igjen svarte med et slag av typen venstre hook.

Da brøt det ut fullt slagsmål på parketten i Los Angeles.

Begge har fått suspensjoner. Paul må se Rockets fra sidelinja i to kamper, mens Rondos suspensjon er på tre kamper. I tillegg har Lakers' Brandon Ingram fått fire kampers karantene, skriver New York Times. Han dyttet til en motspiller i en situasjon i spillet, noe som førte til tumultene, og kastet seg seinere inn i slagsmålet.

Gammel krangel

Amerikanske medier skriver altså at forholdet mellom Paul og Rondo fra før ikke var særlig bra. Ifølge New York Post har de to vært på kant med hverandre siden 2008, da Paul ble tatt ut til OL (Beijing), mens Rondo ble utelatt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer