Nye opplysninger om dødsstyrten

Kobe Bryant (41) og datteren Gianna (13) var blant de ni som omkom i en helikopterulykke utenfor Los Angeles søndag. Det var tjukk tåke over byen.

RØRENDE: Flere artister hyllet Kobe Bryant under årets Grammy Awards, som i tradisjonen tro foregikk i Staples Center, hvor Bryant spilte basketball for LA Lakers i tyve år. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Basketlegenden døde søndag i en helikopterkrasj i forstaden Calabasas i Los Angeles.

Det var TMZ som omtalte saken først.

Politiet i Los Angeles-området bekreftet at et helikopter krasjet søndag morgen. Ni personer, piloten og åtte passasjerer, omkom i ulykken. Det bekreftet politiet på en pressekonferanse.

ESPNs Adrian Wojnaroski meldte i går at Bryant og datteren var på vei til en bortekamp for hennes basketballag. En annen forelder og en lagkamerat av datteren skal også ha vært om bord i Bryants, privateide helikopter.

- Vi mistet ni liv i dagens tragedie. Mine tanker går ut til familien og venner. Jeg er også en far, bror og sønn. Jeg kan ikke forestille meg smerten de har, sier sheriff i LA, Alex Villanueva på pressekonferansen.

CNN skriver at Gianna Bryants lagvenninne Alyssa Altobelli også var i helikopteret, sammen med foreldrene John - og Keri Altobelli. Det er broren John som bekrefter det til CNN. Basketballtreneren Christina Mauser var også i helikopteret.

Vanskelige forhold

Ulykken skjedde cirka klokka 19.00 norsk tid. Villanueva bekrefter at politiet nå kommer til gjøre en grundig etterforsking, og advarer om at det kan ta flere dager.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer