Nye opplysninger om Maradonas død

I en fersk rapport fra legene hevdes det at Diego Maradonas liv kunne vært reddet.

DEN STØRSTE: Fotballstjernen Diego Maradona gikk bort, bare 60 år gammel. Se et gjenblikk av hans elleville liv. Video: AP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

25. november 2020 gikk en av fotballens aller største legender bort. Diego Armando Maradona blir av mange sett på som den største av alle som noensinne har løpt rundt på en fotballbane.

Den tekniske ballkunstneren døde 60 år gammel av hjertestans i huset hvor han hadde installert seg etter en hjerneoperasjon.

- Døde alene

I en fersk rapport gjort av krimteknikere kommer det fram at Maradonas liv kunne vært reddet. Det skriver den argentinske TV-kanalen TN.

Legene bekrefter at argentineren hadde en allerede eksisterende hjertesykdom, men at det ikke ble oppdaget fordi han ikke gjennomførte noen medisinske kontroller.

Rapporten sier også at han hadde flere fysiske problemer i løpet av sine siste dager, og at han skal ha sovet kontinuerlig i tre dager før hjertestansen.

- Maradona burde vært overvåket, men det ble han ikke. Han døde alene. Da hjertet hans sluttet å slå, sov alle sammen. Romina, Rodriguez (kokken), nevøen Johnny Espósito og en av vaktmesterne. Ingen kunne høre ham, skriver TN.

I rapporten konkluderes det også med at Maradonas hjem ikke var egnet for en person som led av hjertesvikt. Argentineren oppholdt seg de siste dagene i huset sitt i Tigre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer