Tiger Woods:

Nye opplysninger om ulykken

Golfstjerna ble hardt skadd i en bilulykke 23. februar. Nå har politiet kommet med nye opplysninger.

TIGER WOODS: Tiger Woods havnet i en fryktelig bilulykke. Det lokale politiet i Los Angeles forteller om hendelsesforløpet. Vis mer
Publisert

For to uker siden gikk det et grøss gjennom golffans verden over. Golfstjerna Tiger Woods krasjet bilen sin i nærheten av Los Angeles.

Bildene av bilvraket som Woods ble reddet ut av, ble raskt vist i nasjonale medier over hele verden, samtidig som en samlet idrettsverden holdt pusten i håp om at Woods ikke hadde pådratt seg alvorlige skader.

45-åringen ble fraktet til sykehus med det som ble beskrevet som alvorlige skader i begge beina.

TIGER WOODS: Her kjøres vrakrestene til Tiger Woods' Genesis GV80, etter han mistet kontrollen og kjørte utfor en skrent. Vis mer

Nye opplysninger

Det ble tidlig hevdet at Woods var ved bevissthet da nødetatene kom til stedet, men inntil nå har det ikke vært kjent at han var bevisstløs rett etter ulykken inntraff.

Det har politiet opplyst i rettsdokumenter, som ble offentliggjort fredag.

Ifølge dokumentene ble amerikaneren funnet bevisstløs av en mann, som hadde hørt et smell, og som kjapt kom til stedet, som lå rett ved mannens hjem.

Mannen forsøkte å snakke til Woods, men fikk ikke noe respons. Han har også fortalt at både ansiktet og haka hans var dekket med blod.

LYDOPPTAK: Hør det lokale politiet i Los Angeles motta beskjeden om bilulykken til Tiger Woods i hans Genesis GV80 SUV. Vis mer

For høy hastighet

Politiet har sagt at Woods holdt for stor hastighet rett før ulykken, men stjerna blir ikke siktet for uaktsom kjøring.

- Dette var en ulykke, sa politisjefen i Los Angeles, Alex Villanueva, på pressekonferansen.

Woods skal ha vært i California på et golf-oppdrag med Golf Digest/GOLFTV, hvor han altså blant annet holdt golfkurs for et knippe kjendiser. Det melder Golf Digest selv.

Hyllest

Under World Golf Championships forrige uke, valgte flere golfprofiler å hylle Woods med en rørende gest.

Stjernespillere som Rory McIlroy, Justin Thomas, Cameron Champ og Tommy Fleetwood stilte nemlig alle opp i røde T-skjorter og svarte bukser, da de entret greenen søndag.

Det var neppe tilfeldig - for Tiger Woods har kledd seg slik på golfbanen i årevis.

Etter hyllesten kom 45-åringen selv med en uttalelse om den fine gesten.

- Det er vanskelig å beskrive hvor rørende i dag var da jeg slo på TV-en og så alle rødtrøyene. Til alle golfspillere og alle fans hjelper du meg virkelig å komme gjennom denne tøffe tiden, skrev stjerna på Twitter.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer