Nye opplysninger vekker oppsikt

- Vanligvis er jeg forsiktig med å gå ut sånn, sier Jean Todt (73), mangeårig venn av Michael Schumacher (50).

SPRUDLENDE: Det er slik fansen gjerne vil huske Michael Schumacher: Som en levende og sprudlende skikkelse innenfor Formel 1-miljøet. Dette bildet er fra 2005. Foto: NTB scanpix
SPRUDLENDE: Det er slik fansen gjerne vil huske Michael Schumacher: Som en levende og sprudlende skikkelse innenfor Formel 1-miljøet. Dette bildet er fra 2005. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere Ferrari-toppen Jean Todt er en av få personer som har møtt Michael Schumacher etter skiulykken i 2013. Todt er i dag president for Det internasjonale bilsportforbundet FIA, og nå vekker et nytt intervju oppsikt.

Til Radio Monte-Carlo forteller Todt at «Schumacher gjør framskritt» - fem og et halvt år etter ulykken.

- Vanligvis er jeg forsiktig med å gå ut sånn, men det er sant. Jeg så et løp sammen med Michael Schumacher i hjemmet hans i Sveits, forteller Todt.

I de beste hender

Intervjuet blir sitert i flere aviser, blant annet The Daily Telegraph i England og Mundo Deportivo i Spania. Løpet det dreier seg om, var helgas Tyskland Grand Prix i Hockenheim, skriver sistnevnte avis.

- Michael er i de beste hender og blir tatt vare på i huset sitt. Han gir ikke opp og fortsetter kampen, sier Todt.

Intervjuet er et av de mest oppsiktsvekkende siden Schumacher stupte inn i en stein i 2013. Han kjørte såkalt off-piste i de franske alper - utenfor merket løype - da det gikk fullstendig galt. Hjelmen reddet livet hans, men det ble umiddelbart klart at hodeskadene var omfattende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer