Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nye problemer for Søndrål

Problemene vil ingen ende ta for gullhåpet Ådne Søndrål. Feber og magesmerter har fulgt skulder- og albueskaden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Søndag kveld hadde han lett feber, men var heldigvis feberfri da han våknet mandag. Dermed satset han på å få gjennomført formiddagens treningsøkt.

Men vanligvis optimistiske Søndrål synes det begynner å bli mye trøbbel.

- Jeg føler at verden er litt urettferdig akkurat nå, sier Søndrål, som følte seg kvalm og febervarm på søndagens pressekonferanse. -Jeg har ikke hatt feber på fire år, men heldigvis var den over på morgenen, sa Ådne, som også har vært plaget av magesmerter.

Ifølge skøyteløpernes hovedlege Lars Kolsrud skyldes det at hallingen har måttet ta for mange tabletter som følge av skulder- og albueskadene han har pådratt seg den siste halvannen uken.

- Tablettene, som normalt blir gitt i kort tid for en akutt skade, har han fått flere ganger etter hverandre på grunn av flere skader. Selv om han har fått medikamentene som skal gi minst irritasjon, er det individuelt hvordan man reagerer, sier legen, og legger til at medisineringen nå er stoppet.

- Uheldig

Kolsrud mener feberen kan ha ulike årsaker, enten en lett blødning i de ledd han har skadet, en infeksjon eller liten blødning i såret på underarmen, irritasjon i mage/tarm eller eventuelt en annen individuell infeksjon.

- Såret han har på underarmen er renset, kontrollert og behandlet av hovedlege og ortoped Inggard Lereim etter alle kunstens regler. Vi har ikke funnet tegn til en annen infeksjon, forteller Lars Kolsrud, som er bekymret med tanke på oppkjøringen til tirsdagens 1500 meter.

- Denne oppladningen er ikke ideell verken psykisk eller fysisk. Det må jo skje noe inne i ham når han er så uheldig foran noe han har konsentrert seg om og satset så hardt på, mener han.

(NTB)

Hele Norges coronakart