Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nye rykter om Rooney-spill mot Bayern

Sett på spillerhotell i treningstøy.

ALLEREDE TILBAKE? Wayne Rooney måtte ha hjelp til å gå forrige tirsdag. Nå ryktes det at 24-åringen allerede er klar til å spille i kveld. Foto: 
 AFP/ANDREW YATES
ALLEREDE TILBAKE? Wayne Rooney måtte ha hjelp til å gå forrige tirsdag. Nå ryktes det at 24-åringen allerede er klar til å spille i kveld. Foto: AFP/ANDREW YATES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| • Champions League-studio: United - Bayern og Bordeaux - Lyon fra kl. 20.45

(Dagbladet): Fleip eller fakta? Åtte dager etter at Wayne Rooney forlot Allianz Arena i München spekuleres det heftig i at 24-åringen spiller fra start for Manchester United i kveld.

I går ble spissen først avskrevet av manager Alex Ferguson til kveldens kvartfinaleretur, før skotten medga at han regnet med at Rooney kom til å prøve å tvinge seg inn i kamptroppen.

I ettermiddag skriver Daily Mail at Rooney er observert i treningsdrakt på vei inn til Uniteds spillermøte på et hotell i Manchester. Det kan være en indikasjon på at England-spissen akter å spille.

Eller det kan hende at den liverpoolfødte angriperen stort sett går i treningstøy, både til fest og fritid.

Men Rooney har kastet krykkene, og i går skal han ha fått være med på en spilløvelse bak lukkede dører på Uniteds treningsfelt på Carrington, skriver Daily Telegraph.

Seinest fredag ble det sagt av Ferguson at Rooneys ankelskade holder ham ute av spill i to-tre uker. Samtidig har han fått behandling i oksygentelt. Beina holder han i gang på vanntredemølle.

Det er mulig Rooney-ryktene bare er et spill fra United, og Bayern forbereder seg på at 36-målsmannen møter dem når United må vinne på Old Trafford etter 1-2-tapet i Tyskland.

- Jeg håper Rooney spiller, sier Nederland-stjernen Mark Van Bommel.

- Det er viktig for anledningen og for Champions League. Du ønsker alltid å møte de beste spillerne. Vi håper han spiller, men hvis ikke så finnes det andre spillere. United handler ikke bare om Rooney.

Bayern har Arjen Robben og Bastian Schweinsteiger tilbake i kveld, begge var skadd i det første møtet mellom finalistene fra 1999.

OVERTRÅKK: Rooneys ankelskade var langt fra så alvorlig som United først trodde. Foto: 
AFP/ANDREW YATES
OVERTRÅKK: Rooneys ankelskade var langt fra så alvorlig som United først trodde. Foto: AFP/ANDREW YATES Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!