Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nye skader for Bakke og Iversen

Både Steffen Iversen og Eirik Bakke forlot banen med skader i dagens ligarunde. Det er dårlig nytt for landslagssjef Nils Johan Semb foran neste helgs VM-kvalifiseringskamp mot Armenia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er uklart hvor alvorlig skadene er, men i verste fall kan neste helgs landskamp være i fare for de to Englands-proffene.

Eirik Bakke ble båret av banen etter et ublidt møte med Evertons Paul Gascoigne i forrige helgs ligaåpning. Først i går trente han for fullt, og det var til det siste uklart om nordmannen skulle starte dagens kamp mot Middlesbrough.

Holdt i 19 minutter

Leeds-manager David O'Leary valgte Bakke fra start, men det holdt bare i 19 minutter. Leeds ledet 2-0, men Bakkes bein tålte ikke mer på Riverside, og han ble erstattet av Matthew Jones.

Leeds ble også svekket av at midtstopper Jonathan Woodgate måtte forlate banen med skade bare to minutter seinere. Men Yorkshire-laget vant likevel 2-1 og er sammen med Arsenal, Coventry og Newcastle på tabelltoppen i Premier League.

I Tottenhams bortekamp mot Newcastle hinket Steffen Iversen av banen etter 40 minutter - erstattet av Les Ferdinand. Iversens skade så ut til å sitte på baksiden av leggen, men det er uvisst hvor alvorlig skaden kan være.

Tottenham tapte 2-0, men var nær scoring ved flere anledninger. Blant annet ble et skudd fra Øyvind Leonhardsen reddet på streken av Newcastles Warren Barton. Også landslagsuttatte Leo ble byttet ut. Da Tarrico kom inn 19 minutter før slutt, gikk løpsmaskinen Leo ut.