Nye skader, men lysning for Leo

Det lysner for Øyvind Leonhardsen med tanke på VM-spill, men Egil «Drillo» Olsen fikk tre nye mann på skadelisten etter dagens landslagstrening.

Verken Ole Gunnar Solskjær, Petter Rudi eller Egil Østenstad kunne fullføre den nesten to timer lange økten.

Solskjær pådro seg en såkalt lårhøne, en bløtdelsskade som landslagslege Trygve Kase føler seg ganske trygg på at er leget til onsdagens kamp mot Saudi-Arabia.

Verre er det med Rudi og Østenstad. De to England-proffene gikk i garderoben med muskelskader. - Det er for tidlig å si noe om hvor lang tid det vil ta med disse. Vi vet mer i morgen, sa Kase.

På vei

Leonhardsen har slitt med en strekk i låret i flere uker. Han sto over hjemmekampen mot Mexico. Nå er det en kamp mot klokka for å overbevise Drillo om at han blir frisk i god tid før VM.

Onsdagskampen er uaktuell, men Kase mener at Leo er spilleklar i midten av neste uke. Det vil si omkring VM-avreisen 4. juni.

Drillo sa i dag at Leo-tilfellet er i grenseland med tanke på usikkerheten omkring når han blir spilleklar, men det skinte gjennom at løpsmaskinen er mer enn ønsket.

Leonhardsen er med 13 mål på 55 landskamper den norske midtbanens farligste mann i spill-situasjoner.

Han laget et mål i bortekampen mot Danmark 22. april. Da spilte han så godt at plassen i start-elleveren begynte å nærme seg. Så kom skaden på sesongens aller siste Liverpool-trening.