Nye Spurs

Jermaine Defoe og Tottenham fortsetter å imponere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no, Tottenham - Birmingham 1-0): Tottenham har sjelden kommet over midten på Premier League-tabellen de siste åra. Og i år, som de fleste tidligere år, er forventningene selvsagt skrudd opp i været. Men mye tyder på at det er berettiget denne sesongen.

West Ham-gutta

Mye av grunnen: West Ham-kameratene Jermaine Defoe og Michael Carrick. Defoe har allerede etablert seg som en av heltene på White Hart Lane, mens Michael Carrick, som har en landskamp for England, ennå ikke har debutert. Men Carrick har det Tottenham har manglet de siste sesongene. Nemlig defensiv kraft på midtbanen. Og som en liten bisetning: Mark van Bommel håper helgas kamp mot Breda blir hans siste i PSV, ifølge sportinglife.

Dagens kamp var jevnspilt, og Birmingham fort fått med seg poeng fra London. Men Jermaine Defoe viste seg nok en gang å være forskjellen på to lag, selv om Tottenham hadde Robbie Keane tilbake i startoppstillingen.

Ti minutter før pause dro unggutten seg fri på 25 meter og fyrte ballen utagbart opp i venstre hjørne.

Straffesituasjoner

Andre omgang ble preget av tre straffesituasjoner. Robbie Keane mente seg snytt to ganger etter å ha falt i feltet, mens dagens snakkis i Englands nest største by, Birmingham, vil være om Emile Heskey skulle hatt straffe få minutter før slutt. Det endte med gult kort til Heskey for filming - i så fall en av de første gangene i karrieren den store spissen prøver seg på noe sånt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer