Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nye tester etter magetrøbbel

Løpestjernen Filip Ingebrigtsen har denne uken vært gjennom en rekke undersøkelser for å finne ut hvorfor han har slitt med magen den siste tiden.

Doha, Qatar 20191004. 
Doha, Qatar 20191004. ?Filip Ingebrigtsen etter 1500 meter, semifinale, menn under VM i friidrett 2019 i Doha i Qatar i Khalifa International Stadium.?Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Doha, Qatar 20191004. Doha, Qatar 20191004. ?Filip Ingebrigtsen etter 1500 meter, semifinale, menn under VM i friidrett 2019 i Doha i Qatar i Khalifa International Stadium.?Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer

Det forteller friidrettsforbundets kommunikasjonssjef Knut Skeie Solberg til TV 2. Foreløpig har de ikke funnet ut nøyaktig hva som har plaget 26-åringen den siste tiden.

Ingebrigtsen har slitt med magekramper, noe som blant annet ødela under 5000-meteren i VM, samt satte en stopper for at han kunne delta i Hytteplanmila i helgen.

EN MELLOMLANDING: Henrik Ingebrigtsen stakk av med gull i NM i terrengløp søndag 13. oktober - men det var så vidt at han rakk det. Video: Marie Røssland / Foto: Bjørn Langsem Vis mer

– Filip har vært gjennom en rekke undersøkelser denne uka. Han utredes av landslagslege Ove Talsnes og Olympiatoppens lege. Filip og legene trenger litt tid før de har noe mer konkret å melde, sier Skeie Solberg til kanalen.

Problemene bekymrer pappa og trener Gjert Ingebrigtsen.

– Vi kan ikke dra med oss dette inn i oppkjøringen til neste sesong. Så dette må vi finne ut av så fort som mulig, har han sagt til TV 2.

Neste uke starter Team Ingebrigtsen oppkjøringen til neste sesong.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media