«Nye» U21 gjorde det U21 ikke klarte i Israel

Wikheim og Ødegård fikset seier mot Finland.

VANT: Mushaga Bakenga ble ikke tatt ut til U21-EM i Israel, men spilte da «nye» U21 beseiret Finland 2-0. Her fra U21-EM-kvalifiseringa i fjor. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
VANT: Mushaga Bakenga ble ikke tatt ut til U21-EM i Israel, men spilte da «nye» U21 beseiret Finland 2-0. Her fra U21-EM-kvalifiseringa i fjor. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpixVis mer

En flott, norsk landslagsaften ble rundet av i Hønefoss. Norges «nye» U21-landslag hadde ingen problemer med å sende Finland hjem med 0-2 i ryggsekken onsdag.

Mens de aller beste, norske landslagsspillerne er i Albania for å spille VM-kvalifiseringskamp deltar U21-landslaget i EM i Israel. Det hindret likevel ikke Mushaga Bakenga og flere norske unggutter i å møte Finland til landskamp for «nye» U21 i Hønefoss.

Etter 35 minutter fikk Gustav Wikheim ballen ute på høyresiden og ved hjelp av en finsk spiller sendte han Norge i føringen. I likhet med før scoringen var det aldri noen tvil om hvilket lag som var best. Norge fortsatte å dominere over i annen omgang.

Bare ti minutter etter hvilen steg Molde-stopper Magnar Ødegård til værs og headet inn 2-0. Spikeren i den finske kista var allerede satt, og Norge kunne teste ut flere spillere mot slutten.

Finland brukte også kampen til å teste ut flere spillere, men slet med å skape noe som helst mot et solid norsk landslag. Dermed endte kampen i 2-0-seier for de norske unggutta.

(NTB)