Nye utsettelser for The Arctic Challenge

Det hjalp ikke at den etterlengtede snøen meldte seg for snøbretteliten i Tromsø søndag. Et havari på tråkkemaskinen førte til nye omrokeringer i programmet.

Morgendagens konkurranse i halfpipe er utsatt til tirsdag som følge av havariet. De 25 løperne som enten har kvalifisert seg gjennom å vinne konkurranser eller er plukket ut av verten Terje Håkonsen skal trene halfpipe i Kroken hele mandag.

Tette snøbyger preget konkurransearenaene i Kroken og Grønnåsen søndag.

- Det er ikke noe vi kan gjøre med været. Men siden det ikke blåser så mye, skal ikke snø skade så mye. Det gjør det bare finere når sola kommer fram igjen, sier Terje Håkonsen til NTB.

Han tror ikke deltakerne blir påvirket av værforholdene.

- Våre forbehold er at vi skal ha anledning til å prøve ut pipene på forhånd, slik at vi kan gjøre justeringer for å levere best mulig under konkurransene, sier Håkonsen.

- Skiftende værforhold er noe vi bare må leve med når vi legger konkurransene til Tromsø. Vi har tatt høyde for å måtte flytte tidspunkt og dager for konkurransene. Slik det ser ut nå er det eneste vi risikerer at sikten kan bli dårlig. Konkurranser blir det, lover TAC-sjef Henning Andersen.

NTB

<B>PROBLEMER:</B> Været og teknikken skaper problemer for Arctic Challenge.