Nye Zidane senket Roma

Rudi Völler har fått en marerittstart på sin trenerkarriere i Roma.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Lørdag ble klubbet knust av et friskt Bologna anført av «nye» Zinedine Zidane, unggutten Mourad Meghni. 20-åringen er i flere år blitt sammenlignet med sin landmann Zidane. Lørdag spilte han sin første kamp fra start for sesongen. Han takket for tilliten med storspill sammen med Tomas Locatelli. De to lå nemlig rett bak spissen Giacomo Cipriani.

Det tok bare fem minutter før Meghni hamret inn 1-0 helt oppe i hjørnet med utsiden av foten. Cipriani økte til 2-0 (34) før Meghni frispilt av nettopp Locatelli satt inn 3-0 (37) bak en sjanseløs Ivan Pelizolli.

- Jeg har ventet på dette øyeblikket i lang tid, men vet at jeg fortsatt har mye å lære, jublet Meghni forsiktig etter sitt store gjennombrudd.

Selv da Bologna ble redusert til både ti og ni mann klarte ikke Roma mer enn Francesco Tottis redusering fra tjue meter i det 59. minuttet.

Cipriani ble utvist etter 39 etter å ha pådratt seg sitt andre gule kort for dagen. EM-helten Theodoros Zagorakis led samme skjebne rett etter sidebytte.

Presset øker nå kraftig på Romas tyske trener Rudi Völler. Den tidligere spisskjempen har ikke hatt noen heldig hånd med Roma og synes ikke å ha den respekten fra stjernespillerne som er påkrevd for suksess i italiensk serie A.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer