Nyheten som måtte holdes hemmelig

Hvordan endte to Hollywood-stjerner opp med å ta over en liten britisk fotballklubb?

OVERRASKET: Supportere og spillere ble svært overrasket da nyheten sprakk om at Ryan Reynolds var en av skuespillerne som ville ta over fotballklubben Wrexham. Foto: Steve Luciano/AP/NTB
OVERRASKET: Supportere og spillere ble svært overrasket da nyheten sprakk om at Ryan Reynolds var en av skuespillerne som ville ta over fotballklubben Wrexham. Foto: Steve Luciano/AP/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

16. november kom bekreftelsen: Skuespillerne Ryan Reynolds og Rob McElhenney skulle ta over den walisiske fotballklubben Wrexham A.F.C., som i dag spiller på nivå fem i det engelske ligasystemet.

Hvordan skjedde det?

Wrexham, som ble stiftet tilbake i 1864, har vært eid av fansen (Supporters Trust) siden 2011. Selv om de har slitt både sportslig og økonomisk de siste åra, var ikke styret aktivt på leting etter investorer.

For noen måneder siden ble Wrexham-direktør Spencer Harris oppsøkt av en mellommann som spurte om muligheten for en endring i eierskapet av klubben.

Samtalene med denne personen gikk så bra at Harris og de øvrige direktørene i klubben bestemte seg for å signere en taushetserklæring, uten å vite at saken måtte holdes hemmelig fordi duoen som ønsket å ta over klubben var Hollywood-stjerner.

Da Harris og resten av styret fant ut at det dreide seg om skuespillerne Reynolds og McElhenney, forsto de hvilke muligheter de hadde.

- Denne avtalen, vi måtte lande den mens vi hadde muligheten og jeg er kjempefornøyd med at vi klarte å gjøre det, sier Harris til BBC.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer