Nyhus: - Ingen sammenheng med vrakingen

Idrettsstyret dekket over sannheten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Leder i valgkomiteen Rolf Nyhus, avviser at det er noen sammenheng mellom Idrettsstyrets håndtering av Karl Arne Johannessen-saken og innstillingen av nytt styre.

Få uker etter at Johannessen trakk seg av det som skulle være helsemessige årsaker, forkastet valgkomiteen hele styret med unntak av Tove Paule. Men at Idrettsstyret valgte å dekke over den egentlige årsaken til Johannessens avgang var ikke årsaken.

- Vi visste at det hadde gått ut en e-post, men ikke at den var forfalsket. Dette er helt ny informasjon for oss, og det er ikke noen sammenheng mellom denne saken og innstillingen. Jeg må bruke de neste dagene til å sette meg inn i dette, sier Nyhus.

<strong><B>FORKASTET IDRETTSSTYRET:</strong></B> 2. april la valgkomiteens leder Rolf Nyhus og nestleder Grethe Ingels fram innstilling med forslag til nytt idrettsstyre. Alle i det sittende styret med unntak av Tove Paule ble vraket. Foto: Knut Falch/SCANPIX
FORKASTET IDRETTSSTYRET: 2. april la valgkomiteens leder Rolf Nyhus og nestleder Grethe Ingels fram innstilling med forslag til nytt idrettsstyre. Alle i det sittende styret med unntak av Tove Paule ble vraket. Foto: Knut Falch/SCANPIX Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer