JUBEL I BERGEN?  Brann er rett bak RBK i Klubben i mitt hjerte. De to siste timene fram til klokka 12..00 vil avgjøre. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
JUBEL I BERGEN? Brann er rett bak RBK i Klubben i mitt hjerte. De to siste timene fram til klokka 12..00 vil avgjøre. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpixVis mer

Nykommer nesten til topps

I noen timer lå Forus og Gausel foran Sjetne. Så slo trønderne tilbake. Akkurat som RBK holder unna Brann.

TO fjorårsvinnere kjemper hardt for å gjenta bedriften. Både Brann og Sjetne slåss tett med henholdsvis Rosenborg og Forus og Gausel.

RBK trenger ingen presentasjon, men breddeklubben fra Knudåmyra mellom Sandnes og Stavanger er på alle måter en overraskelse.

Også utenfor Klubben i mitt hjerte-avstemningen er Forus og Gausel på offensiven. Snart har de fått 1 000 medlemmer til å betale årsavgiften, og pengene kommer godt med. Her er det vekst på mange vis.

Håndballjentene rykket opp i 4.divisjon sist vår og hele fotballgjengen får etter hvert to nye kunstgressbaner å boltre seg på. Foreløpig er det bare 7er-banen som er lagt ferdig, men dekket på den store flaten følger til våren. Da hadde det hjulpet med 100 000 kroner til utstyr, men Sjetne er fortsatt litt foran. Her avgjør de to siste timene.

MYE tettere er det også blitt i klassen for spesialidrettslag under 500 medlemmer. Der har den lille fotballklubben Haugalandet i løpet av natta stemt seg helt opp i ryggen på Sarpsborg 08. Samtidig følger en annen småklubb imponerende etter. Kamaratgjengen i Luka fra Oslo har virkelig skjønt hva dette dreier seg om:

- Fantastisk bra! Fortsett å stemme hver dag. Alt er mulig, lyder oppfordringen på Lukas facebook-side, og den er helt riktig.

FOR i løpet av de 2 timene som gjenstår, kan stillingene i alle klassene forandres. For eksempel er det bare såvidt Rosenborg holder på ledelsen til Brann i  klassen for spesialidrettslag over 500 medlemmer. Her er det flest stemmer totalt, og avstanden er bare et par hundre.

Oppslutningen om begge disse publikumsfavorittene er formidabel. Vålerenga på tredjeplass må nok heller passe på å holde Fredrikstad Fotballklubb bak seg.

Om de lykkes bestemmer du før klokka 12.00 i dag. Så kommer resultatene både i Dagbladet og på P4 i morgen.