Nyland og Singh står over landskampen

- Naturlig at enkelte må hvile.

BLIR KLAR TIL BRANN LØRDAG: Ørjan Håskjold Nyland trenger hvile, og står over landskampen mot Emiratene i Stavanger i morgen.
BLIR KLAR TIL BRANN LØRDAG: Ørjan Håskjold Nyland trenger hvile, og står over landskampen mot Emiratene i Stavanger i morgen.Vis mer

(Dagbladet): Harmeet Singh og Ørjan Håskjold Nyland melder forfall til morgendagens landskamp mot De forente arabiske emiratene i Stavanger, skriver Romsdals Budstikke.

De to spillerne får fri på grunn av stor belastning med klubblaget Molde den siste perioden.

- Ørjan har fått fri på grunn av at han har spilt mange kamper over tid. Han forbereder seg til kampen mot Brann og er klar til landslagssamlinga som starter neste uke. Harmeet har en belastningsskade i akillesen som vi må være forsiktige med. Han er ikke spilleklar onsdag, vi tar ingen sjanser, sier Molde-trener Tor Ole Skullerud, til Romsdals Budstikke.

Opprinnelig ble sju Molde-spillere tatt ut i landslagstroppen som spiller privatkampen i morgen. Landslagets Jarl Torske har forståelse for at forfallene nå kommer hos enkelte av dem.

- Med det programmet Molde har så blir det en viss slitasje. Da er det naturlig at enkelte spillere må ha hvile, sier Torske til avisa.