Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nyoperert Nilsen ute i et år

Napoli-spilleren Steinar Nilsen ble kneoperert i Gøteborg i går. Italia-proffen skal gjennom en operasjon til seinere i måneden og må belage seg på et års fravær fra fotball.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nilsen ble operert ved Medical Senter i Gøteborg. Inngrepet gikk ifølge Nilsen greit. Kirurgene var inne og fjernet brusk fra det skadde kneet.

«Selve inngrepet gikk greit, men jeg merker fortsatt litt til narkosen. Inngrepet i kneet var ikke så stort i dag. Det var kun en Artroscopi, og de var inne i kneet på tre forskjellig plasser.» Skriver Nilsen på sin hjemmeside.

27. september skal Steinar Nilsen gjennom den andre kneoperasjonen. Da skal kirurgene transplantere brusken de fjernet i den første operasjonen tilbake i kneet.

«Etter at brusken er på plass, må jeg gå to måneder på krykker. Deretter må jeg bruke ca. 7-8 mnd. på opptrening. Totalt vil jeg være borte fra fotballen i maks. ett år, men jeg er likevel positiv. Jeg har fått forsikringer om at kneet vil bli helt bra igjen.»

(Dagbladet.no)