Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nyoperert Riise ikke på landslaget

Lyskesmerter i hele 2007.

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Da Åge Hareide leste opp landslagstroppen i dag manglet én av de faste spillerne - utenom Brann- og Rosenborg-spillerne - nemlig Bjørn Helge Riise.

Han overbeviste stort med flagget på brystet i fjor, og ville også vært selvskreven mot Wales - hvis han ikke hadde vært nyoperert.

- Han har slitt med en lyskeskade og er nyoperert. Hvis ikke ville han selvfølgelig vært med, sier assistenttrener Ola By Rise til Dagbladet.no.

Spilte med smerter

Lillestrøm-spilleren sleit med lyskesmerter i hele fjor, men det var først nå i vinter en tysk lege fant ut at operasjon var beste utvei.

- Vi hadde altfor mye å spille om både i LSK og på landslaget. Så lenge jeg hadde plaget meg gjennom store deler av sesongen, var det helt uaktuelt å gå glipp av cupfinalen og de avgjørende kampene i EM-kvalifiseringen, sa Riise til Romerikes Blad for et par dager siden.

Nå regner han med at han kan løpe allerede mot slutten av uka, og så vil han gradvis kunne spille fotball igjen.

- Hvis jeg hadde valgt å hvile meg frisk, ville det gått minst to måneder. Ikke er det sikkert jeg hadde blitt frisk heller. Går alt som planlagt nå, kan jeg trene fotball igjen om en drøy uke. Siden jeg trente godt i ferien, har jeg ikke mistet så mye trening heller, sier yngstebror Riise.

SNART KLAR IGJEN: Bjørn Helge Riise kan trolig løpe mot slutten av uka og spille fotball i slutten av neste uke. Foto: CORNELIUS POPPE/SCANPIX
SNART KLAR IGJEN: Bjørn Helge Riise kan trolig løpe mot slutten av uka og spille fotball i slutten av neste uke. Foto: CORNELIUS POPPE/SCANPIX Vis mer
SPILTE MED SMERTER: LSK-spilleren sleit med lyskesmerter hele sesongen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media