Nyoperert Wilshere mister store deler av sesongen

Ute i fire til fem måneder etter inngrep i ankelen.

VED GODT MOT: Jack Wilshere signaliserer at han er ved godt mot etter ankeloperasjonen ved å holde de sedvanlige tomlene opp fra sykesenga.Foto: Twitter
VED GODT MOT: Jack Wilshere signaliserer at han er ved godt mot etter ankeloperasjonen ved å holde de sedvanlige tomlene opp fra sykesenga.Foto: Twitter Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Arsenals midtbanejuvel Jack Wilshere ble mandag operert for et tretthetsbrudd i ankelen på et sykehus i London.

Selv om operasjonen blir omtalt som en suksess, vil 19-åringen miste store deler av den kommende Premier League-sesongen.

I en pressemelding fra klubben heter det at det nå venter en lang rehabiliteringsperiode for Wilshere. Opptreningen vil trolig vil ta fire til fem måneder, noe som betyr i så fall at den engelske landslagsspilleren, som skulle lette savnet av tidligere klubbkaptein Cesc Fabregas, tidligst er tilbake på banen i februar.

Selv er han ved godt mot, noe han viser ved å legge ut et bilde fra sykesenga via sin Twitter-konto. Samtidig takker hanArsenal-fansen for all støtte.

- Jeg gjennomgikk operasjonen i dag tidlig, og alt gikk bra. Ankelen min er fortsatt sår, men jeg ser allerede fram til å jobbe hardt for å komme meg i form og tilbake på banen, sier Wilshere til Arsenal.com.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer