VED GODT MOT: Jack Wilshere signaliserer at han er ved godt mot etter ankeloperasjonen ved å holde de sedvanlige tomlene opp fra sykesenga.Foto: Twitter
VED GODT MOT: Jack Wilshere signaliserer at han er ved godt mot etter ankeloperasjonen ved å holde de sedvanlige tomlene opp fra sykesenga.Foto: TwitterVis mer

Nyoperert Wilshere mister store deler av sesongen

Ute i fire til fem måneder etter inngrep i ankelen.

(Dagbladet): Arsenals midtbanejuvel Jack Wilshere ble mandag operert for et tretthetsbrudd i ankelen på et sykehus i London.

Selv om operasjonen blir omtalt som en suksess, vil 19-åringen miste store deler av den kommende Premier League-sesongen.

I en pressemelding fra klubben heter det at det nå venter en lang rehabiliteringsperiode for Wilshere. Opptreningen vil trolig vil ta fire til fem måneder, noe som betyr i så fall at den engelske landslagsspilleren, som skulle lette savnet av tidligere klubbkaptein Cesc Fabregas, tidligst er tilbake på banen i februar.

Selv er han ved godt mot, noe han viser ved å legge ut et bilde fra sykesenga via sin Twitter-konto. Samtidig takker hanArsenal-fansen for all støtte.

- Jeg gjennomgikk operasjonen i dag tidlig, og alt gikk bra. Ankelen min er fortsatt sår, men jeg ser allerede fram til å jobbe hardt for å komme meg i form og tilbake på banen, sier Wilshere til Arsenal.com.