Nyrike Monaco speidet på Stefan Johansen

- De så på en spesifikk spiller, bekrefter Jostein Flo.

 TIL UTLANDET?  Stefan Johansen er en av U21-spillerne som er ventet å bli hentet til utlandet. I dag var AS Monaco på plass på Marienlyst for å se på han. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
TIL UTLANDET? Stefan Johansen er en av U21-spillerne som er ventet å bli hentet til utlandet. I dag var AS Monaco på plass på Marienlyst for å se på han. Foto: Erlend Aas / NTB scanpixVis mer

Representanter fra den nyrike franske klubben Monaco var søndag på plass for å se Stefan Johansen i aksjon for Strømsgodset, ifølge Drammens Tidende.

Strømsgodset valset over Hønefoss i eliteseriekampen søndag og vant 6-1. På tribunen satt representanter fra Monaco, klubben som allerede i år har signert Radamel Falcao, João Moutinho og James Rodriguez for store summer. Sportssjef Jostein Flo bekrefter besøket overfor Drammens Tidende.

- De så på en spesifikk spiller, sa Flo til avisen, uten at han ville si noe mer om hvem.

Åpen lommebok Monaco-trener Claudio Ranieri har tidligere i sommer bekreftet at klubben er på utkikk etter ytterligere forsterkninger av troppen før den kommende Ligue 1-sesongen.

- Om noe er interessant så setter vi oss ned, men foreløpig er ingenting konkret, sa Johansen selv søndag.

22-åringen har storspilt i årets eliteseriesesong og høstet skryt for søndagens innsats i overkjøringen av Hønefoss, som innehar nest sisteplass på tabellen.

- Han var helt fantastisk i dag. Han har en pasningskvalitet som er veldig unorsk. Jeg er stolt av prestasjonen hans, sa trener Ronny Deila.

(NTB)