Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nysæter proffdebuterte med seier: - Timet og tilrettelagt

Simen Nysæter var i en klasse for seg og tok en knockoutseier mot ungarske Miklos Kovacs i proffdebuten under «Battle of Bergen».

SEIER: Simen Nysæter jubler etter seieren var i boks. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet
SEIER: Simen Nysæter jubler etter seieren var i boks. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

26-åringen var offensiv fra start i sin første proffkamp og satte tidlig motstanderen i trøbbel. Kovacs gikk i knestående for første gang like før gongongen gikk, men kom seg opp på beina igjen da dommeren hadde telt til åtte.

Nysæter fortsatte å hamre til i neste runde. Da han klinket til med samme kombinasjon (høyre over, venstre under) som sendte Kovacs i bakken få minutter tidligere, var det hele over.

- Vi ble enige i hjørnet mitt om å starte rolig og lese av motstanderen ettersom vi ikke visste så mye om han. Jeg så da jeg slo høyre over at han løftet guarden så jeg timet slaget til kroppen ganske greit. Det var rett og slett timet og tilrettelagt, sa Nysæter til NTB i beste Egon Olsen-stil.

Kovacs tålte en del smeller i første runde, men var helt ferdigkjørt da Nysæter kunne juble for seier. Ungareren hadde tydelig vondt og brukte god tid på å komme seg opp igjen.

Nysæter var svært glad etter proffdebuten i Bergen og sier han fikk energi av publikum.

- Det var helt sinnssyk stemning og den følelsen og det adrenalinkicket man får ved å gå inn i ringen med så mange som jubler for deg, er ubeskrivelig, avsluttet han.

Proffkampen var en del av oppkjøringen til Cecilia Brækhus' møte med argentinske Erica Farias på Koengen i Bergen.

Hele Norges coronakart