Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nystad falt og slo hodet. Kjørt til sykehus

Tour-dramatikk.

KJØRTE AV: Claudia Nystad, kona til Trond Nystad, kjørte av og slo hodet på jaktstarten i Oberstorf. Hun er kjørt til sykehuset for en sjekk. Foto: EPA/GIAN EHRENZELLER
KJØRTE AV: Claudia Nystad, kona til Trond Nystad, kjørte av og slo hodet på jaktstarten i Oberstorf. Hun er kjørt til sykehuset for en sjekk. Foto: EPA/GIAN EHRENZELLER Vis mer

OBERSTDORF/OSLO (Dagbladet): Med kort tid igjen av jaktstarten i Oberstdorf viste TV-bildene Claudia Nystad liggende i løypa etter å ha kjørt av. Flere sekundanter løp bort til henne, og pakket henne inn i et teppe. Senere ble hun kjørt bort i snøscooter.

36-åringen fra Tyskland hadde slått hodet i en isvull. Hun var bevisst, men hadde sår i hodet.

Nystad, som er kona til landslagssjef Trond Nystad, er på vei til sykehuset for en sjekk, opplyser pressekontakt Stefan Schwarzbach til Dagbladet.

Marit Bjørgen sa i vinnerintervjuet etter løpet at hun var litt redd i starten, da det var litt isete i løypene. Ingvild Flugstad Østberg falt på jaktstarten.

- Det var litt isete, men ikke vanskelige forhold, sier Ingvild Flugstad Østberg i pressesonen etter løpet.

Dagbladet kommer med mer