Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Nystad ønsket som Hetlands erstatter

Trond Nystad bekrefter overfor NRK at han er kontaktet av løpere som vil ha ham tilbake i jobben som landslagstrener i langrenn.

ER ØNSKET: Tidligere landslagstrener Trond Nystad. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
ER ØNSKET: Tidligere landslagstrener Trond Nystad. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Jeg har fått en uformell henvendelse fra noen landslagsløpere med et hypotetisk spørsmål om det kan være aktuelt å komme tilbake. Jeg har ikke fått noen formell henvendelse eller tilbud fra Norges Skiforbund, sier Trond Nystad til NRK.

TV 2 meldte 9. april at Tor Arne Hetland er ferdig som trener for allroundlandslaget, og at han blir erstattet av Eirik Myhr Nossum.

Nystad var herretrener fra våren 2011 til våren 2016. Da ga han seg av familiære årsaker. Trond Nystad er bosatt i Ramsau og jobber i Østerrikes skiforbund. Sammen med kona Claudia Nystad har han to barn, den eldste på tre år.

– Nå er det viktig at alle – løperne, langrennskomiteen og Norges Skiforbund – setter seg ned og finner ut eksakt hvilke egenskaper de ønsker hos en trener. Hvis de finner ut at jeg har de egenskapene og kommer med en konkret henvendelse, så skal jeg ta stilling til det, sier Nystad.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!