Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nystrøm tilbake på rekordtid for Tromsø

Rev av sene i låret i juli.

PÅ BEDRINGENS VEI: Steffen Nystrøm er på full fart tilbake etter å ha revet av en sene i låret 19. juli. Dermed får Per-Mathias Høgmo (t.h.) flere alternativer å velge mellom på topp for Tromsø. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
PÅ BEDRINGENS VEI: Steffen Nystrøm er på full fart tilbake etter å ha revet av en sene i låret 19. juli. Dermed får Per-Mathias Høgmo (t.h.) flere alternativer å velge mellom på topp for Tromsø. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Vis mer

Spissen Steffen Nystrøm er i ferd med å gjøre rekordraskt comeback for Tromsø etter skade.

28-åringen rev av en sene i låret i bortekampen mot Olympija Ljubljana 19. juli og fikk beskjed om at han mest sannsynlig ville være satt ut av spill fram til neste sommer.

Etter å ha unngått operasjon, er Nystrøm ventet tilbake på banen med det første.

- En veldig positiv overraskelse. Steffen er mest sannsynlig spilleklar til kampen mot Lillestrøm hjemme (17. september). Det betyr at vi har enda et spissvalg på topp, sier trener Per-Mathias Høgmo til NRK.

Nystrøm står bokført med to scoringer i eliteserien for TIL denne sesongen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media