Nyter proff-livet

LONG ISLAND, New York (Dagbladet): Gro Espeseth (28) og Ann Kristin Aarønes (28) nyter profflivet i USA. For første gang kan de konsentrere seg om fotball og legge seg opp litt penger til et liv uten fotball.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Gro har planer om å begynne som vernepleier i rusmiddelomsorgen allerede til høsten. Men først er det New York Powers og i morgen møter de San Diego Spirits på bortebane.

- Det er fint å bruke dette året til å tjene noen kroner før jeg begynner i kommunen eller fylkeskommunen som ikke er kjent for å være så feite på penger, sier Gro med et flir. Hun var ferdig utdannet vernepleier i fjor, og har ingen visjoner om å ville være rik og berømt.

- Jeg har lyst til å hjelpe rusmisbrukere til å bli rusfrie og komme tilbake til en normalt liv, sier hun enkelt.

Lite glamour

Sammen med Anka Aarønes og lagets kinesiske keeper deler hun en leilighet på Long Island. De har kjøpt seg en brukt bil fra 1991 og så langt har de vært på Manhattan to- tre ganger.

- Vi har vært ganske rolige. Vi er aldri ferdig seinere enn klokka 15.00 med fotballen. Resten av dagen er fritid, og vi har brukt tida til å komme i orden, sier Anka.

- Om fire uker får vi masse besøk av kjærestene våre og familie. Da blir det mer uteliv, sier Gro som ble skilt for ett år siden.

Herlig proffliv

- Nå har jeg funnet meg en trønder, smiler hun bredt. Og trønderen heter Bård Haugen og er fotballinteressert på sin hals. Ankas kjæreste heter Ronny Holte og er golf-entusiast.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer