Nytt avslag for David Beckhams nye MLS-klubb

Finner ikke noe sted å bygge stadion i Miami.

KAN GÅ I VASKEN: Dette bildet viser en skisse av hvordan David Beckham og hans fotballklubb Miami Beckham United ønsker at området rundt klubbens stadion skal se ut. Etter et nytt avslag fra politikerne i Miami, kan planene om å starte MLS-klubb i byen henge i en tynn tråd. Foto: Reuters/360
KAN GÅ I VASKEN: Dette bildet viser en skisse av hvordan David Beckham og hans fotballklubb Miami Beckham United ønsker at området rundt klubbens stadion skal se ut. Etter et nytt avslag fra politikerne i Miami, kan planene om å starte MLS-klubb i byen henge i en tynn tråd. Foto: Reuters/360 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

David Beckhams planer om å starte et MLS-lag i Miami har møtt motgang. Ligasjefen håper på avklaring snart.

Beckham har foreløpig ikke fått politisk støtte for stadionplanene sine og har to ganger fått avslag på forslag om hvor arenaen skal ligge.

- Dette kan ikke fortsette i det uendelige, sier MLS-sjef Don Garber om prosessen.

Han vil ikke si noe om Beckhams lag kan bli flyttet til en annen by.

- Jeg tror Miami kan bli et flott marked for MLS hvis vi får alle brikker på plass. Gruppen (Beckham) fortsetter å jobbe for å finne en stadionløsning som vil gi dem grunnlag til å lykkes. Det er en vanskelig prosess, og det er noe de jobber hardt med.

Garber vil ikke legge press på lokale myndigheter for å få godkjent Beckhams stadionplaner.

- Vi legger ikke press på noen. Det vi gjør, er å kommunisere til publikum og deres representanter hva som er nødvendig for at vi skal lykkes og sikre at David kan bruke opsjonen sin i Miami, forteller Garber. (NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer