Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nytt Barcelona-sjokk

Barcelona gikk på et nytt tap på bortebane. Denne gang var Granada for sterke for de regjerende seriemesterne.

TAP: Selv med Lionel Messi tilbake fra skade klarte ikke Barcelona å ta med seg poeng hjem fra møte med Granada. Foto: REUTERS/Marcelo Del Pozo /NTB Scanpix
TAP: Selv med Lionel Messi tilbake fra skade klarte ikke Barcelona å ta med seg poeng hjem fra møte med Granada. Foto: REUTERS/Marcelo Del Pozo /NTB Scanpix Vis mer

Barcelona har slitt sålangt i sesonginnledningen og på bortebane mot Granada fortsatte den tunge sesongstarten.

Gjestene gikk på et fortjent 2-0-tap og har ikke vunnet på bortebane i en tellende kamp siden april. Ikke siden 2001 har Barcelona spilt åtte strake bortekamper uten en seier, skriver statistikkfører MisterChip på Twitter.

Guardian-journalist Sid Lowe, som har fulgt spansk fotball tett for avisa i snart to tiår, sier at han ikke kan huske å ha sett en like svak Barcelona-forestilling.

Også Barcelona-spillerne sier seg bekymret etter sesongens andre tap på fem oppgjør.

- Vi er bekymret etter dette tapet. Det smerter oss. Vi har mye å jobbe med, sier Luis Suarez i et intervju vist på Strive.

Lionel Messi, som nettopp er tilbake fra skade, fikk en omgang for gjestene uten at det hjalp stort. Han hadde riktignok lagets eneste skudd på mål i løpet av de 90 minuttene, men det sier mest om hvor tannløs forestillingen var av fjorårets seriemester.

Presset øker nå på trener Erneste Valverde som i tillegg sliter med fans som synes laget ikke spiller attraktivt nok.

Barcelona har bare sju poeng på de første fem kampene. Det er den dårligste ligastarten de har hatt på 25 år, skriver OptaJose på Twitter.

For vertene Granada ble det en helt perfekt kveld. Laget rykket opp fra nest øverste nivå i spansk fotball før denne sesongen, men har startet på praktfullt vis i comebacket på det øverste nivået.

Etter scoring av Ramon Azeez før to minutter var spilt og det andre da Alvaro Vadillo konverterte et straffespark i mål halvveis i andre omgang kan laget fra sør i Spania overnatte med en smått sjokkkerende serieledelse etter fem spilte kamper.

Granada har like mange poeng som Sevilla og Atlético Madrid, alle med 10 poeng, men Sevilla med en kamp mindre spilt. Barcelona blir værende med sine 7 poeng

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media