Nytt bilde - ny melding

Martin Ødegaard (24) måtte melde forfall til EM-kvaliken mot Skottland i kveld. Det har gitt kapteinen og kjæresten Helene Spilling (27) mer tid sammen. I alle fall hvis vi skal tolke Instagram-kontoen til Spilling.

KJÆRESTER: Martin Ødegaard og Helene Spilling. Foto: NTB
KJÆRESTER: Martin Ødegaard og Helene Spilling. Foto: NTB Vis mer
Publisert
  • Skottland - Norge, klokka 20.45 søndag

GLASGOW (Dagbladet): I et innlegg på Instagram story har «Skal vi danse»-deltakeren lagt ut et svart-hvitt bilde av Arsenal-kjæresten. Med bildet følger en hjerteformet emoji.

MANN FOR SIN LUE: Helene Spilling deler dette bildet av Martin Ødegaard på Instagram. Foto: Helene Spilling / Instagram
MANN FOR SIN LUE: Helene Spilling deler dette bildet av Martin Ødegaard på Instagram. Foto: Helene Spilling / Instagram Vis mer

Samtidig melder landslagstrener Ståle Solbakken at ting ser lysere ut for Ødegaard på skadefronten. Ikke bare er han ute for Norge med hoftetrøbbel. Han har også gått glipp av kamper for Arsenal.

- Han har det bedre og bedre, sier Solbakken til Dagbladet.

- Han trapper gradvis opp. Det har vært tre uker uten noe særlig trening. Det er viktig å ta steg for steg. Så håper både han og Arsenal at han er tilgjengelig til Brentford-kampen.

PÅ PLASS I SKOTTLAND: Ståle Solbakken møtte mediene i Glasgow lørdag kveld. Foto: NTB
PÅ PLASS I SKOTTLAND: Ståle Solbakken møtte mediene i Glasgow lørdag kveld. Foto: NTB Vis mer

Det er godt nytt for Spilling og resten av midtbaneelegantens tilhengere som håper å se Ødegaard på banen snart. Kampen mot Brentford går klokka 18.30 lørdag.

Ifølge engelske medier pådro han seg også en hjernerystelse på Arsenal-treninga. Dette er ikke bekreftet av verken Solbakken eller Ødegaard selv.

24-åringen får mye oppmerksomhet for prestasjonene på banen og forholdet til Spilling. Men ikke alt er positivt, ifølge «Skal vi danse»-profilen.

- Det har blitt mye fokus på privatlivet og forholdet til Martin. Jeg forstår at det kan være interessant for noen, men akkurat i «Skal vi danse»-sammenheng er jeg først og fremst proffdanser, sier hun til Her og Nå.

Dagbladet omtalte frustrasjonen før helga.

Helene Spilling forteller at hun er litt nervøs. Vis mer

Spilling trekker fram et eksempel med makker Harlem Alexander.

- Ved flere anledninger svarte Harlem på masse spørsmål og ga av seg selv i intervjusituasjonen. Så avslutter journalisten med å rette et spørsmål til meg om forholdet til Martin, og så er det det som ender opp som overskrift. Jeg synes det er trist at det får overskygge alt det fine Harlem har bydd på.

Duoen røyk ut av «Skal vi danse» før finalen.

THE SUN: Den skotske søndagsutgaven av The Sun fokuserer på fraværet av Erling Braut Haaland. Skottland-trener Steve Clarke ville gjerne møtt ham.
THE SUN: Den skotske søndagsutgaven av The Sun fokuserer på fraværet av Erling Braut Haaland. Skottland-trener Steve Clarke ville gjerne møtt ham. Vis mer

I Skottland er det største fokuset på at Erling Braut Haaland ikke spiller kampen i kveld. Han pådro seg en skade i foten mot Færøyene.

- Synd at du mister festen, Erling, siteres trener Steve Clarke i storavisa The Sun i dag.

SUNDAY MAIL: Skottlands trener, Steve Clarke, digger Erling Braut Haaland.
SUNDAY MAIL: Skottlands trener, Steve Clarke, digger Erling Braut Haaland. Vis mer

- Skulle ønske du var her, rapporterer Mail on Sunday.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer